De Worst van 2014 (4/4)

In deze post kom je erachter wat ik het meest vervelende/irritante/slechte nummer van 2014 vind! Let’s go
#7 Rae Sremmurd – No Flex Zone

In Nederland (gelukkig) geen succes gehad, maar in Amerika was dit een hit. 58 miljoen views and counting op YouTube, en ze komen in 2015 met een album: het hiphopduo Rae Sremmurd. Het nummer is buitengewoon irritant en de vocalen in het bijzonder.

#6 Flo Rida ft. Sage The Gemini & Lookas – GDFR

GDFR (going down for real’) is een nummer van o.a. één van mijn favoriete rappers. Althans, van 2007 t/m 2013. Daarna heeft hij alleen nog maar troep gemaakt. En nee, de saxofoon, die in tig liedjes zit de laatste tijd, maakt het niet goed.

#5 John Legend – All of Me

Voor velen een mooi nummer of zelfs één van de beste liedjes van 2014 (hoewel het nummer uit 2013 komt), maar ik vind het irritant en slaapverwekkend als het weer eens voorbij komt op de radio.

#4 DJ Snake & Lil’ Jon – Turn Down For What

Alles aan dit nummer is irritant en vervelend: zowel Lil’ Jon, die met zijn schreeuwerige stem altijd irritant is, maar ook de beat waar DJ Snake in deze voor verantwoordelijk is geweest.

#3 DJ Fresh vs. Jay Fay feat. Ms Dynamite – Dibby Dibby Sound

‘Dibby dibby dibby dibby dibby dibby dibby dibby sound, dibby dibby dibby dibby…’ -> dat is gewoon vreselijk irritant! De hele tijd hetzelfde achter elkaar.

#2 PSY ft. Snoop Dogg – Hangover

Wie kent ‘m nog? Zuid-Koreaan PSY, die laatst nog YouTube ‘brak‘ met zijn video voor ‘Gangnam Style’. In juni kwam hij met z’n nieuwe hit (het was een hit vanwege de video, niet vanwege de vocale bijdragen van PSY of Snoop) ‘Hangover’. De twee voorgaande singles waren leuk, maar nu is het genoeg geweest. Naast het feit dat dit nummer ongelooflijk irritant is, was de vermelding ‘Snoop Dogg ft. PSY – Hangover’ beter geweest dan andersom, want de bijdrage van meneer Jae-Sang is hier wel erg gering.

#1 Pharrell Williams – Happy

“Maar dit nummer komt toch uit 2013? Waarom is het dan nummer 1?” dat klopt, het werd oorspronkelijk uitgebracht vóór de zomer van 2013. Maar helaas is het nummer tot op de dag van vandaag nog overal. De radio draaide het grijs en het leek wel of elk bedrijf Happy in zijn commercial had of heeft zitten. Tot januari werd ik nog wel Happy van dit nummer, maar daarna werd ik het een beetje zat. En daarna werd ik het heel erg zat. Twee Top 40-records gepakt, namelijk die voor de langst genoteerde ooit (die was daarvoor al heel erg lang van Corry & de Rekels en ook is het de ‘grootste hit allertijden’, daarvoor op naam van Gotye & Kimbra. In veel lijstjes zal Happy op #1 staan dit jaar. En ook in deze. Gefeliciteerd.

De Worst van 2014 is voor "Happy" van Pharrell Williams.

De Worst van 2014 is voor “Happy” van Pharrell Williams.

Dat was ‘m weer voor dit jaar. Fijne jaarwisseling en tot 2015!

Advertisements
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s