Over de grenzen: week 22-2013

Een paar dagen te laat, maar hier is dan eindelijk ‘Over de grenzen’ van week 22-2013! Een kijkje naar wat populair is in het buitenland.

Verenigde Staten
Rappers Wiz Khalifa en 2 Chainz hebben het soundtrack-nummer van de nieuwe Fast & Furious-film op zich genomen, en het klinkt goed! Wereldwijd hoog in de hitlijsten.

Nieuw-Zeeland
Smashproof is een Nieuw-Zeelandse hip hop-groep, bestaande uit rappers Tyree, Young Sid en Deach. Deze week premieerden ze bij X-Factor hun nieuwe single Paint Fade!

Bulgarije
Op dit moment populair in Bulgarije is dit nummer van Криско, Бобо & Лора Караджовa. (Krisko, Bobo en Lora Karajova)! Met dít nummer:

Verenigd Koninkrijk
De Britse Price Tag-zangeres Jessie J komt binnenkort met een tweede album, met daarop de gloednieuwe single Wild! Op het nummer zijn ook rappers Dizzee Rascal en Big Sean te horen.

Tsjechië
Meer rap: in Tsjechië scoort Ben Christovao momenteel een hit met Bomby! Christovao is een Tsjechische zanger en rapper met Angolese achtergrond. Het nummer Bomby is geproduceerd door het Canadese productieteam The Glowsticks.

Advertisements
This entry was posted in Over de grenzen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s