Review: will.i.am ft. Justin Bieber – That Power

Will.I.Am is goed in het uitstellen van album-releasedata. Zijn langverwachte album #willpower zou afgelopen zomer al uitkomen, maar die datum is verplaatst naar 1 februari, later weer naar 1 maart, en op dit moment staat de release voor 22 maart.

William James Adams, beter bekend als will.i.am, is één van de leden van The Black Eyed Peas, die op dit moment even pauze hebben. Mooi moment natuurlijk, om solo even aan de gang te gaan. In 2007 releasde Will al zijn matig succesvolle solo-album Songs About Girls, waar onder andere klein hitje I Got It From My Mama vanaf kwam.

In 2011 scoorde will.i.am een hit met T.H.E. (The Hardest Ever). Dit nummer flopte echter in Nederland. In de zomer van 2012 scoorde Will opnieuw, en dit keer ook in Nederland, een nummer 1-hit zelfs, met Nederlandse zangeres Eva Simons! En wie had het kunnen bedenken: Opvolger Scream & Shout wordt wereldwijd een grote hit, en staat zeven weken op nummer 1 in Nederland.

De opvolger van Scream & Shout is bekend, en dat is That Power geworden, een samenwerking met Justin Bieber.
That Power is niks vergeleken met This Is Love en Scream & Shout, en zal onmogelijk een grote hit kunnen worden. En in Nederland al helemaal niet, omdat Justin Bieber hier nauwelijks scoort.

Wat de bovenstaande alinea NIET vermeld, is dat ik het wel een redelijk nummer vind, zeker een zesje waard. Het nummer heeft een goede beat, en een goed refrein.

Cijfer: 6,0
Genre(s): pop, hip hop, dance
Album: #willpower

Advertisements
This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s