Review: Fun. – Why Am I The One

Een jaar geleden maakten we kennis met de Amerikaanse indie pop-band Fun.! Debuutsingle We Are Young stond op nummer 1 in o.a. Australië, Oostenrijk, de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Ierland, en noem het maar op!
Nate Ruess, Andrew Dost en Jack Antonoff releasden van hun album Some Nights nóg een grote hit, met dezelfde titel als het album. Dit nummer stond op nummer 1 in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland.

Na Some Nights releasde Fun. nog een klein hitje: Carry On! Daarna was het even wachten op een nieuwe single. Maar daar is ‘ie dan…………. de nieuwe single!

De negende single van Fun. (en de vierde van het album Some Nights) is Why Am I The One geworden! Deze single is niet zo goed als de vorige drie, maar zeker niet slecht! Veel succes zal de single helaas niet opleveren…

Cijfer: 6,5
Genre(s): indie pop
Album: Some Nights

Fun. singles discografie:

  • At Least I’m Not As Sad As I Used To Me (2009)
  • All The Pretty Girls (2009)
  • Believe In Me (2010)
  • Walking The Dog (2010)
  • C’mon – met Panic! At The Disco (2011)
  • We Are Young – ft. Janelle Monáe (2011)
  • Some Nights (2012)
  • Carry On (2012)
  • Why Am I The One (2013)

Fun. studio albums discografie:

  • Aim And Ignite (2009)
  • Some Nights (2012)
This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s