Review: Inna ft. Daddy Yankee – More Than Friends

In de zomer van 2009 maakte Nederland kennis met de Roemeense zangeres Inna. Haar debuutsingle Hot kwam tot de 2e positie in de Top 40, en kwam overigens in Roemenië uit in 2008, in Nederland in 2009, en in het Verenigd Koninkrijk pas in 2010. Van haar gelijknamige album Hot kwamen ook nog de hits Amazing, Love, 10 Minutes en Déjà Vu. Met Amazing scoorde ze haar enige nummer 1-hit in Roemenië. In Nederland redde ze het nooit tot de eerste positie.

Van haar tweede album scoorde Inna nog met Sun Is Up, Club Rocker en Un Momento. Daarna bleef het internationale succes van Inna echter uit.

Na twee slechte nummers (Crazy Sexy Wild en INNdiA), komt Inna weer met een goed nummer, wat wel aardige hitpotentie heeft.

More Than Friends is een lekker zomers plaatje (ja, ja… het is januari, ik weet het, maar toch!) Een minpuntje op het nummer is de verse van Puerto Ricaanse rapper Daddy Yankee. Zijn raps voegen niet zoveel toe aan het nummer. Hieronder zal ik twee video’s plaatsen: 1) de audio van de single versie – met Daddy Yankee. 2) de videoclip van de ‘alleen-Inna’-versie.
Maar goed – kortom, laat de zomer maar komen!

Cijfer: 7,0
Genre(s): pop, dance, rap
Album: Party Never Ends


Inna singles discografie:

  • Hot (2008)
  • Love (2009)
  • Déjà Vu – ft. Bob Taylor (2009)
  • Amazing (2009)
  • 10 Minutes – ft. Play & Win (2010)
  • Sun Is Up (2010)
  • Club Rocker (2011)
  • Un Momento – ft. Juan Mágan (2011)
  • Endless (2011)
  • WOW (2012)
  • Caliente (2012)
  • Crazy Sexy Wild (2012)
  • INNdiA – ft. Play & Win (2012)
  • More Than Friends – ft. Daddy Yankee (2013)

Inna studio albums discografie:

  • Hot (2009)
  • I Am The Club Rocker (2011)
  • Party Never Ends (2013 ; release gepland op 1 maart a.s.)
This entry was posted in Reviews and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s