Review: Olly Murs – Army Of Two

In 2010 maakten we kennis met de Engelse zanger Olly Murs. Zijn single Please Don’t Let Me Go debuteerde op nummer 1 in de Britse hitlijsten. In 2011 betekende Heart Skips A Beat de wereldwijde doorbraak voor Murs (behalve in Nederland…), samen met het rapduo Rizzle Kicks, en Chiddy Bang voor de Amerikaanse radio. Het nummer stond op #1 in Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Op zijn albums Olly Murs en In Case You Didn’t Know volgde Olly Murs’ derde studioalbum Right Place Right Time, met daarop vierde Britse nummer 1-hit Troublemaker, waarop ook rapper Flo Rida te horen is.

De single na Troublemaker is bekend! Olly Murs heeft gekozen voor Army Of Me. Vergeleken met toppers Heart Skips A Beat en Troublemaker is dit nummer zowat niks. Maar dat betekend niet dat het geen leuk nummer is! Het blijft de typische Olly Murs-pop, waar ik ook zo van hou. Leuk feitje: het refrein heeft wat weg van het refrein van Sweeter, een single van Gavin DeGraw.

Cijfer: 7,5
Genre(s): pop
Album: Right Place Right Time

Olly Murs singles discografie:

  • Please Don’t Let Me Go (2010)
  • Thinking of Me (2010)
  • Heart On My Sleeve (2011)
  • Busy (2011)
  • Heart Skips A Beat – ft. Rizzle Kicks / Chiddy Bang (2011)
  • Dance With Me Tonight (2011)
  • Oh My Goodness (2012)
  • Troublemaker (2012)
  • Army Of Two (2013)

Olly Murs studio albums discografie:

  • Olly Murs (2010)
  • In Case You Didn’t Know (2011)
  • Right Place Right Time (2012)
This entry was posted in Reviews and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s