Review: Taylor Swift – 22

Taylor Swift is de enige zangeres die ik ken, die het vertikt om ook maar één liedje te schrijven dat niet gaat over een jongen, een relatie, of een verbroken relatie. Ze heeft al vier albums volgezongen met die onderwerpen. Heel knap, Taylor! Swift is country- en popzangeres, en haar grootste hits tot nu toe waren: Our Song, Love Story, You Belong With Me, Mine, Mean en We Are Never Ever Getting Back Together. Met de laatste scoorde ze in 2012 een grote hit, en dat betekende zelfs haar eerste nummer 1-hit in de Verenigde Staten. In Canada stond eerder ook Today Was A Fairytale op de eerste positie.

I Knew You Were Trouble was in 2012 de derde single van haar laatste album Red. Dit jaar komt daar een nieuwe bij, want popsingle 22 is aangekondigd voor release als single in maart. Voordat je het nummer op de radio hoort, duurt dus nog even, maar het is zonde om het niet alvast te reviewen!

22 piekte al op #29 in Canada en #44 in de Verenigde Staten, direct na het release van haar album. Maar in maart zal het natuurlijk weer de hitlijsten veroveren! Het is geen countrynummer, maar vooral dance-pop en elektropop, klein beetje vergelijkbaar met voorgaande twee hits We Are Never Ever Getting Back Together en I Knew You Were Trouble. Zeker de moeite waard om te luisteren dus!

Cijfer: 8,5
Genre(s): dance-pop, elektropop
Album: Red

Advertisements
This entry was posted in Reviews and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s