Review: Congrock & Stereo Massive ft. Sean Paul – Bless Di Nation

Tot aan de zomer van 2012 maakte Sean Paul geweldige tracks. Vroeger hits als Temperature en Get Busy, en vorig jaar en dit jaar hits als Got 2 Luv’ UShe Doesn’t Mind en Summer Paradise (met Simple Plan). Alleen sinds zijn laatste hit begin ik Sean Paul een beetje zat te raken. Bijna de rest van de wereld lijkt het met me eens te zijn, wat zijn tracks worden tegenwoordig haast alleen maar flops. Maar de Jamaicaanse Sean Paul heeft het vast verkeerd begrepen, want hij krijgt het toch weer voor elkaar om misschien wel één van de slechtste dancetracks van 2012 te maken (en ja, dat zeg ik nog, twee dagen voor het begin van 2013). Dit doet hij niet alleen, maar samen met de Italiaanse dj Rocco Rampino a.k.a. Congorock, en ene Stereo Massive, waar ik niet meer over weet dan de naam.

Vreselijk dance-nummer, en dan ook nog eens die irritante en rare instrumentale stukjes in het midden. Is Congorock soms de Italiaanse versie van Yellow Claw?

Cijfer: 2,5
Genre(s): dance
Album: Bless Di Nation Remixes EP

Congorock EP discografie:

  • Runark (2009)
  • Babylon Remixes (2010)
  • Ivory Remixes (2012)
  • Bless Di Nation Remixes – met Sean Paul & Stereo Massive (2012)

Congorock singles discografie:

  • Rombo (2008)
  • Sbombers – met Crookers (2009)
  • Stepoff! – met Blatta & Inesha (2009)
  • Babylon – ft. Mr. Lexx (2010)
  • Kapongo Dance – met Berou Canblaster (2011)
  • Sirius (2011)
  • Ivory (2011)
  • Agarta (2012)
  • Liu Kang’s Theme (2012)
  • Bless Di Nation – met Stereo Massive ft. Sean Paul (2012)
  • Lost – vs. AN21 & Max Vangeli (2012)
This entry was posted in Reviews. Bookmark the permalink.

One Response to Review: Congrock & Stereo Massive ft. Sean Paul – Bless Di Nation

  1. Robbin says:

    Kijk, hier ben ik het nou echt helemaal niet mee eens! Heerlijk nummer, dit!😀 (Late reactie, ik weet het. :P)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s