Special: Worst of 2012 – deel 1

Heerlijk, het is weer het einde van het jaar. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel lijstjes! Niet alleen de lijstje met het beste van 2012 komen aan bod in deze periode, maar ook de slechtste nummers komen voorbij! Vandaag: Worst of 2012 deel 1: 30 t/m 21!

30. Armin van Buuren – We Are Here To Make Some Noise
Armin van Buuren begon 2012 goed, en maakte een geweldige track met Adam Young, Youtopia. Alleen toen het EK voetbal inmiddels begonnen was, bracht hij nummer uit dat juist vreselijk is. Een bak met herrie eigenlijk… waar is dit nou goed voor?

29. Racoon – Oceaan
Racoon maakt opzich goede platen, maar zo slecht als deze hebben ze nog nooit gemaakt. Het nummer is de titeltrack voor de film Alles Is Familie en is Nederlandstalig. Uit dit nummer heeft iedereen denk ik wel geleerd dat de zanger van Racoon totaal geen Nederlands kan…

28. Lana Del Rey – Summertime Sadness
Eerder deze week heb ik Lana Del Rey uitgeroepen tot ‘slechtste artiest van 2012’, en heeft dan ook veel noteringen in deze lijst. Dit “zomerse” nummer is nog niet zo dramatisch, maar wel slecht… je zou er zo bij in slaap kunnen vallen!

27. PSY – Gangnam Style
Het was dé hype van 2012: Gangnam Style en de bijbehorende videoclip en dansje. Ik heb eigenlijk maar een hekel aan 50% van het nummer, want het instrumentaal vind ik wel tof. Alleen het “rappen” van PSY zorgt voor een notering in deze lijst.

26. R.I.O. ft. U-Jean – Summer Jam
Ze begonnen zo, zo goed, en hoe kan het dan zo, zo dramatisch eindigen… Singles als When The Sun Comes Down en After The Love waren geweldig. Maar tegenwoordig zijn hun nummers zo erg gejat.. met Summer Jam (ken je natuurlijk van Underdog Project vs. Sunclub) als dieptepunt.

25. Lana Del Rey – Ride
Hier hebben we het tweede nummer in deze lijst van de Amerikaanse Lana Del Rey. Geluk voor Lana-fans (ja… die heeft ze), staat er best veel van haar laag in de lijst. Ride komt van haar Born To Die re-release genaamd Paradise.

24. Lana Del Rey – Born To Die
Kijk eens wie we daar toch alweer hebben, de koningin van de depressieve muziek! Born To Die is de tweede single van het gelijknamige album. Luister alsjeblief niet naar deze onzin, je wordt er alleen maar depressief van, neem dat maar van mij aan!

23. Alex Gaudino – Chinatown
Op #23 iets waar je wél wakker van blijft, maar in slechte zin, want het is bijna gewoon herrie. Enige goede single van deze Italiaanse dj Alex Gaudino was I’m In Love (I Wanna Do It)

22. Porter Robinson – Language
De Amerikaanse dj en producer Porter Robinson is toch wel één van de nieuwe namen van 2012. Althans, met Language kreeg hij zijn eerste chartnotatie. Hoewel het nummer rustig begint, wordt het daarna vreselijker. Hoe heeft dit nummer op #9 in de Britse hitlijst kunnen staan?

21. Robbie Williams – Candy
Robbie Williams is wat mij betreft één van de beste artiesten allertijden, met hits als Angels, Tripping en Feel. Na 2 jaar geen muziek, kwam hij dit jaar terug met zijn comeback song Candy. Een catchy, maar irritant popnummer met een irritant deuntje, ver onder Williams’ niveau.

Deel 2 en 3 van Worst of 2012 zullen zeer snel verschijnen!

Advertisements
This entry was posted in bestof2012, specials. Bookmark the permalink.

One Response to Special: Worst of 2012 – deel 1

  1. Pingback: Worst of 2013 | Flip Music

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s