Review: Laura Jansen ft. Tom Chaplin – Same Heart

Serious Request is een jaarlijkse actie waarbij drie 3FM-dj’s zes dagen lang in het ‘Glazen Huis’ zitten. Ze krijgen wel te drinken, maar niet te eten. De dj’s die dat dit jaar gaan doen zijn Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom. Het motto is dit jaar Let’s hear it from the babies, en het doel is daarom ook babysterfte. De actie wordt dit jaar van 18 t/m 24 december gehouden op de Oude Markt in Enschede.Ondanks dat de regering het bedrag niet meer verdubbeld (pff… bezuinigingen), werd vorig jaar een recordbedrag van €8.621.004,-!

Elk jaar zijn er bij Serious Request twee nummers die in de spotlights staan. Bij aanvang van de actie is dat het themanummer, en bij afloop het meestgedraaide nummer in het Glazen Huis. Vorig jaar was het populairste nummer Ode To The Bouncer van Studio Killers.

Sinds 2008 wordt er elk jaar een themanummer gekozen. In 2008 van Novastar, 2009 van Rigby, in 2010 was het de beurt aan Blof en in 2011 aan Ilse DeLange, zij zong het leuke nummer DoLuv2LuvU.
Dit jaar wordt het themanummer gezongen door Laura Jansen en Tom Chaplin. Je kunt  Laura Jansen kennen van haar covers van Use Somebody en Wicked World. Tom Chaplin is de zanger van Keane. Deze band scoorde hits met onder andere This Is The Last Time, Is It Any Wonder?, Stop For A Minute en Silenced By The Night.

Same Heart, zoals het nummer heet, is echt een zeiknummer. Het ligt niet aan de zanger van Keane, maar aan Laura Jansen. Het Serious Request-themanummer was vorig jaar stukken beter!

Cijfer: 4,0
Genre(s): pop
Album: (geen album)

Laura Jansen singles discografie:

  • Single Girls (2009)
  • Use Somebody (2009)
  • Wicked World (2010)
  • The End (2010)
  • Same Heart – ft. Tom Chaplin (2012)

Laura Jansen studio albums discografie:

  • Bells (2009)
Advertisements
This entry was posted in Reviews and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s