Review: Britt Nicole – Gold

Brittany Nicole Waddell, artiestennaam Britt Nicole, studeerde ooit aan de Belmont University in Nashville, Tennessee in de Verenigde Staten, maar stopte hiermee. Reden hiervoor was, omdat ze het gevoel had, dat God haar riep om haar voortaan bezig te houden met muziek.

Britt Nicole bracht in 2007 haar eerste album Say It uit, en in 2009 The Lost Get Found. Begin dit jaar bracht ze haar derde studioalbum Gold uit.
Nicole heeft drie nummer 1-hits op haar naam staan in de Amerikaanse Billboardlijst voor Christelijke muziek.

Op het album Gold staat ook de gelijknamige nieuwe single! Een leuk popnummer met veel Oh Oh Oh‘s. Dit vrolijke nummer zal helaas nooit verder komen dan de Billboard Christian Hot 100, vrees ik.

Cijfer: 8,5
Genre(s): Christian pop, pop, dance-pop
Album: Gold

Britt Nicole singles discografie:

  • You (2007)
  • Believe (2007)
  • Set The World On Fire (2008)
  • The Lost Get Found (2008)
  • Walk On The Water (2008)
  • Hanging On (2010)
  • Headphones (2011)
  • All This Time (2012)
  • Stand (2012)
  • Gold (2012)

Britt Nicole studio albums discografie:

  • Say It (2007)
  • The Lost Get Found (2009)
  • Gold (2012)
This entry was posted in Reviews and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Review: Britt Nicole – Gold

  1. Robbin says:

    Ik vrees ook dat het geen grote hit gaat worden. Er is niks christelijk aan het nummer (lijkt mij dan), maar toch…😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s