Review: Kelly Clarkson ft. Vince Gill – Don’t Rush

Kelly Clarkson is een 30-jarige Amerikaanse zangeres, die in 2002 met de allereerste editie van talentenjacht American Idol meedeed. En nog steeds, na tien jaar, heeft ze succes! Haar debuutsingle A Moment Like This piekte op nummer 1 in zowel de Verenigde Staten als in Canada. In Nederland scoorde ze haar eerste top 10-hit met Miss Independent van het album Thankful, in 2003. In ons land heeft Clarkson zes top 10-hits op haar naam staan. Deze meest recente is My Life Would Suck Without You uit 2009. Bij de zes top 10-hits zit ook een nummer 1-hit: het nummer Because of You uit het jaar 2005. Tegenwoordig lijkt Kelly Clarkson geen succes meer te hebben in Nederland, want zelfs de grote hit Stronger (What Doesn’t Kill You) wist niet te scoren.

Na 10 jaar is het wel eens tijd om terug te blikken! Dit doet ze met het compilatiealbum Greatest Hits – Chapter One. Een review van dit album kun je hier bekijken. Op dit album staan naast de bekende hits ook nieuwe nummers, zoals People Like Us en Catch My Breath. Maar ook de nieuwste single Don’t Rush.

Don’t Rush is een redelijk mooi country-nummer. Normaal gesproken houd ik niet echt van countrymuziek, maar dit nummer weet ik nog wel te waarderen. De track featured Vincent Gill (artiestennaam is Vince Gill), een 55-jarige countryzanger uit de VS. Hij is al sinds 1979 actief, en heeft maarliefst 13 studioalbums op zijn naam staan, waarvan er één vorig jaar oktober uitkwam. Zijn grootste hit in de VS is Feels Like Love uit 2000. Deze kwam tot de 52e positie.

Ik blijf het nummer steeds leuker vinden, dus dit is maar het voorlopige cijfer…!

Cijfer: 5,5
Genre(s): country, pop
Album: Greatest Hits – Chapter One

Kelly Clarkson singles discografie:

  • A Moment Like This (2002)
  • Miss Independent (2003)
  • Low (2003)
  • The Trouble With Love Is (2003)
  • Breakaway (2004)
  • Since U Been Gone (2004)
  • Behind These Hazel Eyes (2005)
  • Because of You (2005)
  • Walk Away (2006)
  • Never Again (2007)
  • Because of You – ft. Reba McEntire (2007)
  • Sober (2007)
  • One Minute (2007)
  • Don’t Waste Your Time (2007)
  • My Life Would Suck Without You (2009)
  • I Do Not Hook Up (2009)
  • Already Gone (2009)
  • All I Ever Wanted (2010)
  • Cry (2010)
  • Don’t You Wanna Stay – ft. Jason Aldean (2010)
  • Mr. Know It All (2011)
  • Stronger (What Doesn’t Kill You) (2012)
  • Dark Side (2012)
  • Catch My Breath (2012)
  • Don’t Rush – ft. Vince Gill (2012)

Kelly Clarkson studio albums discografie:

  • Thankful (2003)
  • Breakaway (2004)
  • My December (2007)
  • All I Ever Wanted (2009)
  • Stronger (2011)
This entry was posted in Reviews and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s