Review: Ellie Goulding – Figure 8

Er zijn enorm veel Britse artiesten die tegenwoordig hits scoren. Denk aan Ed Sheeran, Adele, One Direction, Jessie J, Coldplay, Rita Ora… noem ze maar op! Zo heb je ook Ellie Goulding. De 25-jarige zangeres is al sinds 2007 actief in de muziekwereld. In februari 2010 bracht ze haar eerste album Lights uit, met daarop de hit Lights, die zelfs in Amerika een grote hit werd (kwam tot de 2e positie), en nu pas in Nederland aangewaaid lijkt te zijn. En ook de singles die ervoor uitkwamen: o.a. Under The SheetsStarry Eyed en natuurlijk het mooie Your Song, dat het in het Verenigd Koninkrijk tot de 2e positie redde.

Vorige maand kwam Ellie Goulding met haar tweede album, Halcyon. Eerste single op het album is het mooie Anything Could Happen. Opvolger is geworden……. Figure 8! Wat mij betreft een goede keuze. Het is een mooi, rustig nummer met een refrein dat er goed uitsprint.

Figure 8 is één van de mooiste nummers van Ellie’s album Halcyon. En daarom een welverdiende ruime voldoende!

Cijfer: 9,0
Genre(s): synthpop, dreampop, indie pop
Album: Halcyon

Ellie Goulding singles discografie:

  • Under The Sheets (2009)
  • Starry Eyed (2010)
  • Guns And Horses (2010)
  • The Writer (2010)
  • Your Song (2010)
  • Lights (2011)
  • Anything Could Happen (2012)
  • Figure 8 (2012)

Ellie Goulding studio albums discografie:

  • Lights (2010)
  • Halcyon (2012)
This entry was posted in Reviews and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s