Review: Rihanna ft. David Guetta – Right Now

Robyn Rihanna Fenty is al zeven jaar lang één van de populairste zangeressen van de wereld. De zangeres werd geboren in 1988 in Saint Michael, op Barbados. In 2005 releasede ze haar debuutalbum Music of The Sun, met daarop single Pon de Replay, wat tevens ook RiRi’s eerste nummer 1-hit betekende, namelijk in Nieuw-Zeeland. In ons land was het nummer goed voor een 15e positie. Op het opvolgende album A Girl Like Me stonden weer twee grote hits: SOS en Unfaithful. De eerstgenoemde betekende Rihanna’s eerste nummer 1-hit in de Verenigde Staten. RiRi’s enige nummer 1-hit ooit in Nederland, is Don’t Stop The Music. Ook Umbrella, Only Girl (In The World) en We Found Love mogen de titel ‘succesvolste Rihanna-singles ooit’ dragen.

Sinds Rated R in 2009, is het Rihanna’s traditie om elk jaar in november een nieuw album uit te brengen. Zo verschijnt op 19 november a.s. alweer haar zevende studioalbum, Unapologetic. Het door Benny Blanco, Stargate en David Guetta geproduceerde album, wordt gereleased onder de platenlabels Def Jam en SRP. Leadsingle van het album kwam eind september uit. Diamonds stond en staat op #1 in Frankrijk, Brazilië, Oostenrijk en andere landen.

Tijd voor een tweede single! Het is Right Now geworden. Het is een dancetrack, met David Guetta als gastartiest en producer van het nummer. Het album begint gelijk met drukke beats. Maar snel erna hoor je Rihanna zingen. Maar alles bij elkaar: de beats zijn goed, Rihanna’s zang is perfect. Een goed nummer dus!

Of het hele album zo goed is als Diamonds en Right Now, lees je binnen twee weken op dit blog!

Cijfer: 8,0
Genre(s): dance, R&B, pop
Album: Unapologetic

Rihanna singles discografie:

  • Pon De Replay (2005)
  • If It’s Lovin’ That You Want (2005)
  • SOS (2006)
  • Unfaithful (2006)
  • We Ride (2006)
  • Break It Off – ft. Sean Paul (2006)
  • Umbralla – ft. Jay-Z (2007)
  • Shut Up And Drive (2007)
  • Hate That I Love You – ft. Ne-Yo (2007)
  • Don’t Stop The Music (2007)
  • Take A Bow (2008)
  • Disturbia (2008)
  • Rehab (2008)
  • Russian Roulette (2009)
  • Hard – ft. Young Jeezy (2009)
  • Wait Your Turn (2009)
  • Rude Boy (2010)
  • Rockstar 101 – ft. Slash (2010)
  • Te Amo (2010)
  • One Girl In The World (2010)
  • What’s My Name (2010)
  • Raining Men – ft. Nicki Minaj (2010)
  • S&M (2011)
  • California King Bed (2011)
  • Man Down (2011)
  • Cheers Drink To That (2011)
  • We Found Love – ft. Calvin Harris (2011)
  • You Da One (2011)
  • Talk That Talk – ft. Jay-Z (2012)
  • Princess of China – met Coldplay (2012)
  • Birthday Cake – Remix ft. Chris Brown (2012)
  • Where Have You Been (2012)
  • Cockiness Love It – Remix ft. A$AP Rocky (2012)
  • Diamonds (2012)
  • Right Now – ft. David Guetta (2012)

Rihanna studio albums discografie:

  • Music of The Sun (2005)
  • A Girl Like Me (2006)
  • Good Girl Gone Bad (2007)
  • Rated R (2009)
  • Loud (2010)
  • Talk That Talk (2011)
  • Unapologetic (2012)
This entry was posted in Reviews and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s