Review: Bruno Mars – Young Girls

Peter Gene Hernandez, beter bekend onder zijn artiestennaam Bruno Mars, is in 1985 geboren in Honolulu, Hawaii, in de Verenigde Staten. Bruno is al sinds 2005 actief. Hij is ooit begonnen met het schrijven van nummers voor onder andere Travie McCoy, Adam Levine, Alexandra Burke, Sean Kingston en Flo Rida. Mars’ eerste verschijning als zanger was op het album Animal van Far East Movement, op het nummer 3D. In 2009 was hij gastartiest op de debuutsingle Love van de Chinese rapper Jaeson Ma  (dit nummer is gesampled in This Is My Love van Gold 1). In 2010 was Bruno Mars te horen op Nothin’ In You van B.o.B en Billionaire van Travie McCoy.

In de zomer van 2010 kwam Bruno Mars met zijn eerste solo-single, Just The Way You Are, die maarliefst 11 weken op nummer 1 wist te staan in de Nederlandse Top 40. In oktober dat jaar kwam zijn debuutalbum Doo-Wops & Hooligans uit. Opvolgende successen waren Grenade en The Lazy Song.

Op 10 december dit jaar zal alweer het tweede studioalbum van Bruno Mars uitkomen. Het album gaat Unorthodox Jukebox heten, en bevat onder andere het nummer Locked Out Of Heaven, dat vorige maand uitkwam, en dat op dit moment goed aan het scoren is in de hitlijsten.

Slechts een maand na de release van Locked Out Of Heaven, komt Bruno Mars alweer met zijn tweede single: Young Girls. Alweer een mooi nummer, maar lang niet zo goed als zijn voorganger. Een betoverend nummer, waar je weer iets van een kerstklokje in hoort in het refrein. Dit viel me ook al op bij Locked Out Of Heaven en vooral bij Marry You. Is dit het nieuwe trucje van Bruno Mars? Geen idee, maar wat we in ieder geval weten, is dat het weer een top nummer is. Bij elke keer luisteren wordt hij beter!

Cijfer: 7,5
Genre(s): pop, folk
Album: Unorthodox Jukebox

Bruno Mars singles discografie:

 • Just The Way You Are (2010)
 • Grenade (2010)
 • The Lazy Song (2011)
 • Marry You (2011)
 • It Will Rain (2011)
 • Count On Me (2011)
 • Locked Out Of Heaven (2012)
 • Young Girls (2012)

Bruno Mars albums discografie:

 • It’s Better If You Don’t Understand – EP (2010)
 • Doo-Wops & Hooligans (2010)
 • Unorthodox Jukebox (2012)
Advertisements
This entry was posted in Reviews and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Review: Bruno Mars – Young Girls

 1. Robbin says:

  Locked Out Of Heaven staat nauwelijks in de Top40 of hij komt alweer met een nieuwe single. Hebben de artiesten van tegenwoordig haast of zo??? -.-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s